Slapen met krullen

 

Je krullen zitten perfect en het liefst wil je dit aan iedereen showen in de club… Helaas gaat dit niet, want het is bedtijd! Nu wil je het liefst de volgende ochtend wakker worden met dezelfde coupe met de perfecte krullen. Hieronder lees je tips, hoe jij het beste kan slapen met krullen!

Ik denk dat de meeste krullenbollen deze techniek kennen. De pineapple techniek is een losse staart of knot boven op je hoofd.
Gooi je haar voorover, houd het bij elkaar voor een losse knot of staart en maak het bovenop je hoofd vast met een scrunchie. Gebruik in ieder geval geen elastiekje met een metalen stukje, want hiermee beschadig je je haar. Een bamboe scrunchie is perfect voor het haar. De stof is zacht, hierdoor voorkom je dat je haar gaat pluizen.

Doordat je je krullen in een losse staart of knot boven op je hoofd heb vastgezet met een scrunchie, voorkom je dat je krullen tijdens het slapen niet geplet worden en blijven ze mooi in vorm.

Was en style jouw krullen ‘s avonds en ga slapen met een gel cast. De gel cast zorgt ervoor dat je ‘s ochtends wakker wordt met mooie, zachte en pluisvrije krullen.

Benieuwd wat een gel cast is?
Dit krijg je als je gel op de CG-manier op nat haar aanbrengt. De gel droogt tegelijk met je haar op, wat voor een hard laagje om je haar zorgt. Dit is de gel cast, ook wel crunch genoemd. Laat je haar met de gel erin volledig opdrogen; het liefst aan de lucht, anders met een föhn met diffuser.

Wanneer het droog is ga je scrunchen, ook wel scrunch out the crunch genoemd. Dit helpt je krullen hun natuurlijke vorm te behouden, zorgt voor structuur en gaat pluis tegen. 

Let op! Scrunch pas in de ochtend. Wanneer je dit al doet voordat je gaat slapen, geeft de gel cast geen beschermlaagje voor in de nacht.

Hoe vervelend is het als je haar mooi in model zit en als je de volgende ochtend wakker wordt, dat je weer helemaal opnieuw aan de slag kan gaan.

De EVE-LYN kussensloop is ideaal voor krullend haar. Doordat de EVE-LYN kussensloop is gemaakt van bamboe badstof, zorgt het ervoor dat je haar mooi in model blijft zitten. De bamboe badstof is zacht voor het haar. Je krullen blijven nagenoeg in shape.

Aanbieding!

Ga je met nat haar slapen? Plop je haar dan. Dit is een techniek om je haar te drogen zonder het te beschadigen. Daarnaast zorgt het voor meer definitie, minder pluis en helpt het je haar sneller drogen.

Om je haar te ploppen, heb je een t-shirt of handdoek nodig. Leg het t-shirt of de handdoek op bed of op een stoel, gooi je haar voorover en leg je natte haar op het midden van de stof. Pak het shirt of doek aan de bovenkant vast en leg deze over je haar in je nek. Pak vervolgens de mouwen van het shirt of de onderkant van het doek en vouw deze over je voorhoofd naar de achterkant. Knoop de mouwen of het doek aan elkaar vast, en daar is je plop!

Nu je haar in de ‘plop’ zit, kan je jezelf verder klaarmaken voor de dag.

Het is de volgende ochtend en je hebt er gisteravond alles aan gedaan om je krullen te beschermen. Je krullen zien er redelijk goed uit, maar het kan nog wel iets beter…

Dan is het nu tijd om je coupe te refreshen. 

Hoe refresh ik mijn krullen:
Maak je haar vochtig met een waterspuit met daarin eventueel een leave-in conditioner. Nadat je je krullen vochtig heb gemaakt, ga je scrunchen en laat je je haar opdrogen. Mocht dit nog niet voldoende zijn, kan je altijd nog stylingsproducten gebruiken. 

Hopelijk heb jij iets aan deze tips!

Slaaplekker. 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.