Je slaapt lekkerder met een bamboe kussensloop.

Jij en je haar worden blij van een bamboe kussensloop!

Niets liever dan wakker worden met zacht, droog en pluisvrij haar! Wij vertellen je in deze blog alles over de voordelen van een bamboe kussensloop.

Hoe heerlijk is het als je ‘s ochtends wakker wordt je haar goed in model zit. Of je nu gaat slapen met nat of droog haar, de bamboe kussensloop van EVE-LYN is een musthave!

Ga jij met nat haar naar bed?! Lees dan snel verder.

Hoe heerlijk het ook is om met net gewassen haar je bed in te duiken, des te vervelender het ‘s ochtends kan zijn als je wakker wordt.

Doordat jij met nat haar naar bed gaat, zorgt je ‘gewone’ kussensloop ervoor dat er veel wrijving ontstaat. Hierdoor word je dus ‘s ochtends wakker met pluizig haar. 

De bamboe kussensloop van EVE-LYN is van bamboe badstof. De bamboe stof is sterk absorberend , waardoor het perfect is als kussensloop als je met vochtig haar of een haarmasker gaat slapen. Doordat de stof sterk absorberend is neemt de kussensloop het vocht op. Hier merk jijzelf niks van, de kussensloop voelt nog steeds droog aan. It’s Magic!

De bamboe badstof is heel zacht voor je haar en zorgt er voor dat er minder wrijving ontstaat en je dus met minder pluizig haar opstaat.

Hoe vervelend is het als je haar mooi in model zit en als je de volgende ochtend wakker wordt, dat je weer helemaal opnieuw aan de slag kan met de föhn, stijltang of krultang. 

De EVE-LYN kussensloop is ideaal voor geföhnde/gekrulde/gestylde coupes. Doordat de EVE-LYN kussensloop is gemaakt van bamboe badstof, zorgt het ervoor dat je haar mooi in model blijft zitten. De bamboe badstof is zacht voor het haar. Je geföhnde coupe en krullen blijven nagenoeg in shape.

Heb jij snel last van onzuiverheden? Dit kan door je ‘gewone’ kussensloop komen!

Traditionele kussenslopen zijn gemaakt van katoen of een katoen-polyester mix. Hoewel deze stoffen niet duur zijn, hebben ze ook een ruw oppervlak waardoor er ’s nachts wrijving ontstaat met je  huid. Hierdoor kan je ’s ochtends met rimpels wakker worden.

Bamboe kussenslopen zijn hypoallergeen. Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat ze een allergische reactie zullen veroorzaken. Ook voorkomen ze een toename van huisstofmijten in je kussen. Huisstofmijtallergie is een veel voorkomende allergie, daarom zijn bamboe kussenslopen een goede keuze voor mensen met een allergie.

Bamboe kussenslopen hebben een glad oppervlak, waardoor er ’s nachts minder wrijving ontstaat met je huid en je haar. Minder wrijving betekent minder ontstekingen, goed nieuws dus voor iedereen met een gevoelige huid.

 

De zomer komt er bijna aan en dan gaan veel mensen op vakantie. Mocht jij op vakantie gaan, vergeet dan niet je EVE-LYN kussensloop mee te nemen!

Niets liever wanneer je op vakantie gaat is je eigen kussen mee te nemen. Helaas is dit niet altijd mogelijk, i.v.m. ruimtegebrek in de koffer. Maar hoe heerlijk is het als je wel je eigen EVE-LYN kussensloop kan meenemen. 

Ga jij naar een tropisch oord, waar je continu met je haar in de zon bent en graag een duik in het zwembad of in de zee neemt, dan heeft je haar daar wel onder te lijden. Door het chloor in het zwembad en het zoute water van de zee wordt je haar kwetsbaar.

Door te slapen op de EVE-LYN kussensloop, zorg jij er in ieder geval voor dat jouw haar ‘s nachts kan herstellen. De bamboe badstof is heel zacht voor je haar en zorgt ervoor dat er minder wrijving ontstaat. Voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten.

Onze bamboe kussensloop is gemaakt van 40% bamboe, 40% katoen en 20% polyester. Het bamboemateriaal dat we gebruiken heet bamboe velvet towel. Het is volgens duurzame normen geproduceerd, zodat je veilig en zorgeloos kan slapen.

Bamboe is ongelooflijk duurzaam, groeit snel en heeft heel weinig water nodig. De materialen in de bamboe kussensloop worden geproduceerd volgens de OEKO-TEX Standaard 100, een internationaal test- en certificatiesysteem voor textiel. Wanneer textiel gecertificeerd is met deze norm betekent dit dat elke draad, elke knoop, dus elk onderdeel van het product getest is op de afwezigheid van schadelijke stoffen en aan alle kwaliteitseisen voldoet.

EVE-LYN OEKO-TEX

Wil jij slapen als een roos en wakker worden met gezonde lokken?! Ga dan voor de EVE-LYN bamboe kussensloop.

Aanbieding!
Aanbieding!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.